Priopćenje za javnost: Sada smo još više uvjereni u pobjedu! 28.04.2017

 

 

 

 

ČAKOVEC, 27.4.2017. – Današnji potez predsjednika Vlade Republike Hrvatske, te predsjednika HDZ-a,  Andreja Plenkovića, međimurski HDZ smatra više nego odlučnim u namjeri da ne podilazi jeftinoj demagogiji koju je pokušao „progurati“ MOST, kako na sjednici Vlade, tako i u Saboru, te u javnosti, kada se radi o očitovanju za izglasavanje povjerenja ministru financija Zdravku Mariću.

– Kao čelni čovjek međimurskog HDZ-a osuđujem jeftine politikantske aktivnosti kojima se bavi oporba, te u ovom slučaju MOST, te u potpunosti podupirem potez premijera Plenkovića. Njegova politička misija i temeljni cilj bio je stabilnost svih institucija, što manje podjela, te što više povjerenja za boljitak svih građana, no,  ovim potezom trojice MOST-ovih ministara pređena je granica povjerenja i po mojem mišljenju više nemaju što tražiti u aktualnoj Vladi. Ne okreću se leđa partneru, prijatelju…, kaže D. Horvat, te poručuje kako cijeli međimurski HDZ sada još više stoji uz premijera i daje mu punu podršku!

– Premijer Plenković nikada nije vodio politiku populizma i demagogije, već čistu, odgovornu i staloženu, čijom se politikom vodi i međimurski HDZ. Iako nas protivnici žele vidjeti na „skliskom terenu“, ovim smo posljednjim potezom predsjednika Vlade još više uvjereni u pobjedu na svim budućim utakmicama koje nas očekuju. Međimurci zdignite glave gori! – odlučan je u priopćenju predsjednik međimurskog HDZ-a i kandidat za župana Darko Horvat.